Saumat ja sotkut

keskiviikkona, tammikuuta 17, 2007

Barbiekakku

Pikkuneiti täytti 4 v ja sitä ollaan niin prinsessaiässä että synttäreiden teema oli sillä selvä. Prinsessakutsuja siis järjestämään. Ensin minun piti olla laiska ja ostaa kakku, mutta kun kaveri näytti tämän kakun kakkukirjasta niin en voinut vastaustaa kiusausta. Kakku ei ollutkaan ihan helppo tehdä ja välillä jo kaduin koko kammotuksen väsäämistä.

Kakun aloitus: etsittiin Barbieta, jota ei löytynyt. Korvikkeeksi kelpasi Pieni Merenneito, jolle puettiin Barbien takki, ettei se näyttäisi kakusta pomppaavalta stripparilta pikku bikineineen. Tämän jälkeen merenneidon alaosa laitettiin vessapaperirullan sisään ja tämän jälkeen kaiken päälle vielä muovipussi.















Kakku koostuu kääretorttupohjista, jotka on täytettty kahdella eri täytteellä (kinuski- ja persikkatäytteet). Torttupohjista leikattiin 7 cm suikaleita, joita alettiin kierittämään nuken ympärille. Alku sujui melko hyvin, mutta...















Täytteessä ei ollutkaan tarpeeksi liivatetta ja koko komeus uhkasi levitä käsiin. Yritin ensin tehdä pahvista tukia, mutta se osoittautui huonoksi ideaksi. Onneksi keksin kääriä valmiin kerroksen folioon niin neitonen ja kakku pysyivät pystyssä. Tällaisena laitoin kakun ulos yöksi vetäytymään. Sopivan kuvun löytäminen ei ollutkaan helppoa. Se syntyi lopulta roskakorista ja muovipussista...


















Seuraavana päivänä kuorrutin kakun ja olin lopputulokseen melko tyytyväinen. Kakusta tuli vähän vino ja pursotuksetkin olisivat voineet onnistua paremmin. Kakku pysyi kuitenkin hyvin kasassa ja maistui mainiolta, joten tärkeimmät ominaisuudet saavutettiin. Ainiin ja se prinsessa tietty. Sehän siinä oli tärkeää :)

4 Kommentit:

  • At 21 tammikuuta, 2007 04:42, Blogger Kippuralla said…

    hieno =)

     
  • At 21 tammikuuta, 2007 22:12, Anonymous Anonyymi said…

    Onpas hieno kakku!

     
  • At 22 tammikuuta, 2007 15:19, Anonymous Anonyymi said…

    Hiaaano! Mulla oli kans barbie kakku illon kun olin pieni, äiti on kertonu jälkeenpäin että sitä oli ihan kamalaa tehdä :D Se oli myös tehty noin että kääritty sisään barbie sinne kakkuun.. !

     
  • At 10 maaliskuuta, 2007 00:33, Anonymous Anonyymi said…

    Googlen kautta tänne eksyin. Barbiekakun voi tehdä paljon helpomminkin=)
    Tervetuloa sivuilleni katsomaan kohdasta täytekakut=)

    P-s. sulla on täällä ihastuttavia vaatekuvia, että jotkut osaakin=)

     

Lähetä kommentti

<< Home