Saumat ja sotkut

sunnuntaina, marraskuuta 12, 2006

Isänpäiväkakun kohtalo

Yritin tehdä isälle kakkua, mutta näin siinä kävi. Kakku oli valmiina jääkaapiin hyytymään ja aloin leikkaamaan leivinpaperia pienemmäksi. Jotenkin ote lipsahti ja läts- kakku naamalleen lattialle. Mitään ei ollut tehtävissä. Soitin äidille ja sanoin, että tuo jätskiä jälkkäriksi.


Itku meinasi kyllä tulla kakkuepisodin kanssa kun koitin todella huonosti nukutusta yöstä huolimatta alkaa väsäämään isän iloksi kakkua. Ilman aamukahvia tietty, että kakku ehtisi hyytyä ajoissa. Ei kannattaisi. Aamukahvit kunniaan, sanon minä!

Iloisempiin aiheisiin:
Eilen vahingossa kävelin Matan tekstiilin ohi ja kas - käteen tarttuivat nämä. Olin juuri edellisenä päivänä jäljentänyt kaavat vauvan haalariin, mutta kangas puuttui. Tai tietty oli yksi, mutta se ei inspannut. Materiaalit olivat aika kalliita, säästöä näissä ei juuri tule ostettuihin verrattuna (tai riippuu mistä ostaa). Tekemisen ilosta sitten vaan. Ja siitä, että saa erilaista kuin kaupassa.

3 Kommentit:

  • At 12 marraskuuta, 2006 12:59, Blogger Meeri said…

    Voi kurja :(

     
  • At 12 marraskuuta, 2006 16:15, Blogger Susanna said…

    Voi itku miten kakulle kävi!

    Kivat kankaat löysit. Mun on pitänyt käydä siellä matassa vaik kuin monesti mut aina se jää, kun en nykyisin oikein liiku siellä päin. Mummin mielestä se on "törkeän kallis" mutta mummin mielestä mä ompelenkin liian kalliista kankaista, hän kun on niitä että halvinta kehiin joka asiassa... Onko siellä Matassa sinusta hyvät valikoimat, kannattaako sinne vääntyä?

     
  • At 13 marraskuuta, 2006 17:24, Anonymous Anonyymi said…

    Voi että...

    Meillä minä autoin miehen poikaa kakkupohjan teossa,

    ja vielä menin ääneen mainitsemaan näistä kakkukaatumisista joita telkkarin "hassut" kotivideot tarjoavat...

     

Lähetä kommentti

<< Home