Saumat ja sotkut

maanantaina, marraskuuta 06, 2006

En osaa tehdä vain yhtä

Minulla joku ihmeellinen sarjatuotantovimma. Yleensä teen samalla kaavalla useampia ompeluksia, kuten taas kerran. Tyttö tykkäsi edellisestä hatustaan kovasti, mutta kun se ei käy kuin lilan haalarin kanssa niin pitihän tehdä toinen kun neidilllä on kaksi punasävyistä haalaria.

Olen tyytyväinen lopputulokseen, koska sain hattuun ilmettä kun innostuin paljetteilemaan. Paljeteissa menikin paljon kauemmin kuin koko muun hatun tekemisessä. Minusta vaiva kannatti :) Harvoin olen tyytyväinen omiin tuotoksiini, mutta välillä sentään. Tämän takia sitä jaksaa ommella ja söhlätä ja mokata.

HUOM! Vaippojen sielunelämästä kiinnostumattomat älkööt lukeko seuraavaa.

Tässä siis taas vaippa. Tällä kertaa kaikki muu meni nappiin paitsi se, että vaippa ei pidä! Siis: vaippa istuu erittäin hyvin, on sopivan kokoinen jne, mttta jostain ihmeen syystä pissat lorahti reisiaukoista lotinalla. Mikähän mättää...? Vaippa on AIO, jossa sisällä fleece, päällä 2 mil PUL ja välissä 4 kerrosta microfroteeta. Fleece on pesty, joten sekään ei pitäisi imua haitata. Kertokaas viisaammat mikä meni pieleen?

4 Kommentit:

  • At 06 marraskuuta, 2006 11:08, Anonymous Anonyymi said…

    hmm. missä suunnassa pippeli oli? voiko pissa osua kohtaa, jossa ei ole imua? (ts. onko sellaista) onko vaippa liian väljä niin että pippeli pääsee viipottamaan? en tiedä, nämä olivat vain ajatuksia.

     
  • At 06 marraskuuta, 2006 11:38, Anonymous Anonyymi said…

    annamannan veikkaus väljyydestä on muuten melko osuva. Poikavauvalla pissa tulee melkoisella paineella (no miksei tyttövauvallakin, mutta tytöillä ne häppärit hajottaa pissasuihkua) ja kun pippeli viipottaa niin voipi hyvinkin tulla suoraan lahkeesta ulos.

    Toinen veikkaus on se, että fleece ei imaise nestettä riittävän nopeasti lävitseen, etenkin jos vaippa on liian löysällä...

     
  • At 06 marraskuuta, 2006 11:39, Anonymous Anonyymi said…

    Niin lisäys vielä, että se pissa sitten valuu fleecen pintaa pitkin vaipasta ulos, jos ei ehdi imeytyä sisempiin kerroksiin. On kokemusta, tosin lakanakankaan kanssa...

     
  • At 12 marraskuuta, 2006 12:32, Anonymous Anonyymi said…

    Mä näin äkkiä selasin ja ihimettelin, että teit hatun ja vaipan samalla kaavalla.

    Vaan eihän tuo nyt niin ihme olis, kirjekuorivilliksen ohjeella saa hyvän pipon.

     

Lähetä kommentti

<< Home