Saumat ja sotkut

torstaina, kesäkuuta 28, 2007

Totanoin.... nyt karkas jo vähintään rekka

Käväisin jenkkitutun kanssa Marimekossa ja "hups" ostin kangasta sellaiset 15 m. Mulla niitä selityksiähän riittää kun on kankaasta kyse, mutta tämä selitys jo hyväksyttäneen. Marimekossa oli loput yksiväriset trikoot 2e/m! Uskomatonta miten laadukasta kangasta sain täysin pilkkahintaan. Mukaan lähti sitten vähän muutakin. Tässä saalis:

Yksivärisiä trikoita on useampi metri ja lisäksi vaaleaa ihanaa ulkoilukangasta kilohinnalla noin 2 e/m, turkoosia pyyhefroteeta 5e/m, unikkokangasta palalaarista jotain 1e/pala ja ihanan ihanaa heppasamettia ostin metrin kympillä. Vetoketjuja sai 2e/pussi, en ole tutustunut vielä tarkemmin mitä tuli ostettua.

Seuraavaksi pitäisi alkaa purkaa kangasvarastojani, viime aikoina varastot ovat kertyneet huomattavasti kulutusta enemmän.

3 Kommentit:

  • At 28 kesäkuuta, 2007 22:01, Blogger Susanna said…

    Vau mikä tuuri! Kävitkö siellä tehtaanmyymälässä? On kyllä melkoisen kumma hinta tuo 2e/m, luulisin että saisivat myytyä pakat pois vaikka olis esim 7e/m :D

     
  • At 28 kesäkuuta, 2007 23:38, Blogger Räpeltäjä said…

    Tehtaanmyymälässä joo. Kysyin miksi ihmeessä oli NIIN halvalla ja myyjä sanoi, että tarviivat tilaa ku on jääny niin kauheesti yksvärisiä trikoita varastoon. Mikä onni!

     
  • At 30 kesäkuuta, 2007 20:10, Blogger Susanna said…

    höö, tarviivat vissiin tosi kipeästi tilaa :D. Pitäs kyllä alkaa käydä useammin siellä, se on vaan niin ärsyttävää kun monesti ei ole mitään tarjouksia tai kunnon paloja.

     

Lähetä kommentti

<< Home