Saumat ja sotkut

maanantaina, kesäkuuta 04, 2007

Mopo karkas ja kovaa!

Kävin Tallinnassa ostoksilla ja tässä tulos... Tuli kannettua sitten säkillinen kankaita kotiin. Mutta eipä ole edes huono omatunto - kaikki nämä maksoivat yhteensä alle 100. Jotain 80 euron pintaan jos oikein laskin.

Kankaat vasemmalta oikealle:
Lila ja sininen tekoturkista lapsille talvitakeiksi + vuorikankaat niihin. Turkoosi-valkoinen on kaksipuoleista fleeceä, ehkä syksytakeiksi. Sen alla vaaleansinistä fleeceä, en tiedä vielä mihin. Seuraavaksi keltaista paljetti-ihanuutta tytölle mekoksi, sitten vaaleanpunainen joustosametti (ehkä housuiksi) ja vaalea strech tytöllle housukankaaksi. Sen alapuolella vaaleanpunainen ja ruskea ulkoilukangas ulkoilupukua ajatellen. Viimeiseksi värilajitelma ohutta collegea ja tukevia trikoita lapsille perusvaatteisiin.

Ja vähän sälää: lähinnä satsasin kimalteisiin, paljetteihin ja kangasmerkkeihin kun ne ovat suomessa ryöstöhintaisia enkä siksi niitä oikein raaski vaatteisiin laittaa. Ja pikkuneiti on niin muotitietoinen, että kaikessa pitäisi olla kimallusta.

Saas nähdä missä aikataulussa saan nämä ommeltua. Ajatus olis, että vuoden tarpeisiin saisin kankaat. En lupaa mitään, fiiliksen mukaan mennään!

1 Kommentit:

Lähetä kommentti

<< Home