Saumat ja sotkut

lauantaina, heinäkuuta 07, 2007

Asenneboxerit ja laukku

Mies toivoi synttäriksi lahjaa joka ei saa maksaa. Aikani mietittyäni keksin, että ommeltu lahja ei periaatteessa maksa (sitähän ei lasketa kun kankaat on joskus ostettu...) Muistan hänen ihailleen turkoosi-oranssia kangasta kangasvarastossani ja kun vielä ensimmäinen käteeni osunut käsityölehti sisälsi boxereiden ohjeen homma oli selvä. Tavoitteena oli tehdä mahdollisimman järkyt kotiboxerit ja tässä tulos. Harmikseni on saanut kokonaan raidallisia kun kangas ei riittänyt, mutta nyt sain vaalealle puolelle "ihanan" applikaation.
BOXERIT:
Kaava: SK 11-12/2006 muokattuna (kaava oli järkyttävän iso ja sepalus oli huijaussepalus)
Kankaat: Raidallinen Matan tekstiili, vaal. sin. Eurokangas
Muuta: Kuminauhaa, kaksipuoleista tukikangasta, pari nepparia

(Toim. huom. synttärit on huomenna ja luotan ettei ukkoni blogiani lue ;)

Mies ja lapset ovat mummolla joten ehdin väsätä myös itselleni pikkulaukun. Olen jo kauan kaivannut moista ja mitatkin oli valmiina. Laukku olisi muuten valmistunut tosi nopeasti, mutta kun näin kesälläkin aivot voivat näköjään olla jäässä. Ompelin nimittäin laukun kokonaan valmiiksi ennen kuin muistin, että paljetit piti kiinniittää ensin. Väkersin sitten hyvin hankalasti paljetit jälkikäteen taiteilemalla niin ettei ommel mennyt vuorikankaaseen.
PIKKULAUKKU 2
Kaava, kankaat ja tarvikkeet kuten edellisessä, mutta päällisenä Laura Ashleyn puuvillakangas (lahjoitus kaverilta joskus vuonna 1 ja 2)

2 Kommentit:

 • At 16 heinäkuuta, 2007 15:17, Anonymous Anonyymi said…

  Onpa makeet boxerit!
  Oletko muuten kysynyt ystävältä Tallinnan kangaskaupan nimeä&osoitetta? Jos vaikka eksyisi, kun kangastahan aina tarvitaan...

   
 • At 17 heinäkuuta, 2007 21:35, Blogger Räpeltäjä said…

  Voi, en ole kysynyt ja nyt he on lomilla ja kohta me. Muistutelkaahan mua sitten vaikka elokuussa niin kysyn.

   

Lähetä kommentti

<< Home