Saumat ja sotkut

maanantaina, toukokuuta 22, 2006

Avaruuspuvun uusi ilme ja tunnustus


"Avaruuspuku" sai vihdoin uuden ilmeen kapeasta samettinauhasta ja parista kiinnisilitettävästä kuvasta (jotka tietysti ompelin kun ei niistä liimoista ole mihinkään).



Pieni tunnustus. Kun etsin yhteen vauvan bodyyn ja odotusmekkooni nauhoja, käteen tarttui puoli kiloa trikoota. Oho. Odotusmekkooni en tietysti löytänyt nauhoja, joten en saa sitä valmiiksi. Toisaalta eipä ole helteitäkään huomiseksi tiedossa. Ärsyttävää vaan kun jotain kapeaa _valkoista_ satiininauhaa varten joutuu sitten menemään keskustaan asti kun ei näköjään tästä läheltä löytynyt. Ompelutarvikkeiden hankinta on muutenkin tylsää. Kivoja kankaita kyllä löytyy, mutta koitapa etsiä kankaaseen sopivia helmiä, nauhoja tai nappeja... Ensinnäkin niitä saa etsiä kissojen ja koirien kanssa ja lopulta kun löydät ne, niistä saa maksaa enemmän kuin maksoit palakorista löytämästäti ihanasta kankaasta. Taidan luottaa nettikauppoihin jatkossa (jos sieltäkään löytyy), vaikka tuntuu tyhmältä tilata netistä pari metriä pelkkää nauhaa.

2 Kommentit:

  • At 22 toukokuuta, 2006 23:58, Anonymous Anonyymi said…

    Siitä puvustahan tuli kivan näköinen :)

    Minua ärsyttää kans, jos yhdestä paikasta ei saa johonkin ompelukseen kaikkia tarvikkeita, vaan että sävyihin sopivia nippeleitä ja nauhoja joutuu metsästämään sen kangaspalan kanssa sieltä sun täältä.

     
  • At 23 toukokuuta, 2006 07:30, Anonymous Anonyymi said…

    Saisikohan udella, että mistä nettikaupasta olet noita nauhoja esim. löytänyt ja oletko jostain tilannut kankaita?

     

Lähetä kommentti

<< Home