Saumat ja sotkut

perjantaina, maaliskuuta 10, 2006

Saumuri ja pankkikortti laulaneet



Tässä ensin tunnustus. Tämä tarttui mukaan kun kävelin Eurokankaan ohi. Mutta miten voi olla ostamatta tälläista kun palakorista löytyy näin söpö lastenkangas? Ei ilmeisesti mitenkään.



Tässä sitten kaappikankaista naapurin 3 v:lle kesäsetti. Miellytti omaa silmää niin paljon, että melkein harmitti antaa pois.



Äiti ja tytär uusissa vaatteissa. Lapsen vaatteet on sentään ommeltu kaappikankaista ja settiin on myös ruudulliset trikoot. Minun paitani on sitten valitettavasti viime kamgashamsterikerran ostoksista ja jäljellekin jäi vielä lapsen paitan verran kangasta. Ja ei voi olla totta, mutta on se vaan: tein TAAS pääntien reunuksen sauman eteen. Miten tämä voi olla mahdollista? Hyviä vinkkejä miten peittää moka? Mietin, että jos löytäisi jotain joustavaa koristenauhaa niin voisi laittaa sitä pääntielle reunuksen päälle ja samaa vaikka hihansuihin ja helmaan... Tai sitten vain kärsin tyhmyydestäni ja annan olla.

Voih ja eih. Kangaskaappiini taitaa olla kaikesta saumuroinnista huolimatta vain hitusen miinuksella. "Hei, olen **** ja minulla on ongelma..."

Kaavat edelleen samoja kuin aikaisemmin. Mitäs sitä hyvää kaavaa vaihtamaan kun on kerran sellaisen löytänyt (ja laiskottaa).

1 Kommentit:

  • At 14 maaliskuuta, 2006 15:38, Blogger Gehenna said…

    Tuli noista kauluksen saumoista mieleen et miksei siihen vois ommella jonkun hauskan resorinauhan vielä päälle tai jonkun muotoutuvan kuvionauhan. Hauska idea oli jossain sekin että pääntien reunaan oli pääntien ympäri ommeltu rivi nappeja. Eikä kukaan sano et pitäs olla tavallisia yksvärisiä sileitä nappeja :P

     

Lähetä kommentti

<< Home