Saumat ja sotkut

tiistaina, helmikuuta 14, 2006

Nopeita hommia valmiina



Kauhistuin kun yksivärinen suunnilleen tämän mallinen äitiyspaita maksoi 40e. Oli pakko tehdä itse kun kaavakin löytyi helposti (vanha SK, en muista numeroa). Paita oli tosi helppo tehdä ja istuu mukavasti päällä. On tarpeeksi pitkä, ei varmasti hilaudu ylös. Varsinkin matalavyötäröisten housujen kanssa must-malli! Todella joustavaa trikoota, venyy ja paukkuu vaikka tulisi megamaha. Tykästyin niin paljon tähän malliin, että teen 2 lisää, mutta lyhythihaisena. Tulosta näkyy ehkä myöhemmin.



Ensimmäinen tarvike tulevalle vauvalle. Ajattelin kestovaippailla tulokkaan kanssa, kuten tein esikoisenkin kohdalla. Ja omalla mallistolla tietty ;) Tässä on materiaalina joustofrotee ja imuna sisällä microfroteeta. Koosta en tiedä yhtään, en enää muista minkä kokoisia vauvat ovat. Teen tällä (New Born-koko) kaavalla 2 vaippaa ja sitten S-kokoisia sen jälkeen. Jos saisi mallivauvan jolle kokeilla niin uskaltaisi ehkä enemmänkin.

Tällä hetkellä kesken on sinikeltainen trikoo-asu tytölle ja puna-valkoinen trikooasu tytölle. Kaikki nämä siis kaappikankaista! JEE! Vastapainoksi ostin tänään äidin jakun reunaa ja liehuhihaa varten metrin kangasta sekä 2 m tuleviin mammapaitoihin kun ei kaapista löytynyt tarpeeksi joustavaa.... Kaapin tyhjennyssaldo siis öö... vähän huonona. Siellä on entistä enemmän kankaita. Huoh.

1 Kommentit:

Lähetä kommentti

<< Home