Saumat ja sotkut

lauantaina, elokuuta 20, 2005

Talvihaalari alkumetreillä


Tässä on tulossa tytylle aikaisemmin tekemäni keväthaalarin kaavalla talvihaalari. Pidensin ja levensin kaavaa hiukan, kun en jaksanut alkaa jäljentämään uutta kokoa isompaa kaavaa, LAISKA! No, minulta oli Ottobre 4/2002:sta kadonnutkin kaava-arkki, joten olisi pitänyt lähteä kirjastoon etsimään kaavaa, seli seli.

Haalarin pääväriksi tulee tummansininen Rukan tai Reiman enstex, en enää muista. Sain puolitutulta jostain tehtaanmyymälästä tuliaisia pari vuotta sitten. Vuori ja tehostevärit ovat Tallinnan tuliaisia reilun vuoden takaa. Noista piti tulla haalari jo aikaisemmin, mutta Mummo ostikin viime vuonna haalarin, joten en hommaan ryhtynyt. Katsotaan mitä punaisesta ja keltaisesta saan piristykseksi, ne pitää ommella tummansinisen päälle, koska eivät pidä vettä ja ovat ohuempaa kuin tummansininen kangas. Voi kun olisi silmää tehdä itse joku kiva malli. Taidan luottaa tässä kuitenkin ulkopuoliseen apuun.

2 Kommentit:

  • At 27 elokuuta, 2005 12:21, Blogger Kaleidoskooppi said…

    Noista tulee varmasti aivan ihana haalari, punainen ja keltainen toimivat varmasti hyvin sinisen kanssa. :) Nyt äkkiä ompelemaan, niin saamme pian nähdä valmiin haalarin! ;)

     
  • At 27 elokuuta, 2005 21:34, Blogger Räpeltäjä said…

    Voi voi, tuota saa kyllä odottaa hetken. Nyt on työn alla mekko kaverille ainakin ensin. Häät joihin hän tarvitsee sitä, on viikon päästä. Kuva siitä tulossa pian.

     

Lähetä kommentti

<< Home